Heb je een vraag voor Amber? Maak dan gebruik van het formulier.


Leuke brief ontvangen van D Melo D

Posted on: maart 9th, 2016 by Amber Peeters

BLOG by Amber: Leuke brief ontvangen van D Melo D

Beste Teamleden en ondersteuners van ‘D Melo D’,

Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor hoe het nu allemaal is gelopen. Dylan en ik hebben de afgelopen weken hele fijne en inspirerende mensen ontmoet waar we een brug mee hebben weten te slaan. We kijken daar vol enthousiasme op terug en we verheugen ons op wat er nog komen gaat. We willen jullie allemaal nauw betrekken bij de voortgang van ‘D Melo D’. Daarom schrijf ik een samenvatting van wat er is gebeurd en hoe we ervoor staan. Iedereen die met ons in contact is gekomen heeft passie voor zijn beroep en is trots op wat hij doet. Ikzelf word enorm blij en er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht terwijl ik dit bericht aan het schrijven ben. Ik ben er van overtuigd dat mensen verbinden, liefde en passie voor wat je doet en samenwerking het geheim is voor het smeden van een maatschappij voor elkaar. We delen dit samen.

Nu ik deze woorden heb beschreven is het volgende gebeurd en heb ik dit zo kort mogelijk samengevat:

– midden augustus – november 2015: Dylan en ik zijn gaan samenwerken met het produceren van muziek en hebben gaandeweg ontdekt dat er hele wenselijke (muziek) resultaten zijn ontstaan.
– januari 2016: we zijn tot de conclusie gekomen dat we deze (muzikale) resultaten wilden uitwerken zonder budget, omdat we geloven in mensen en het (met elkaar) delen van professionele kennis en competenties.
– januari-februari jl.: we hebben het boek op tafel gegooid om ons plan uit te werken en we hebben onderzoek gedaan om een realistisch mogelijke kans te bezien mensen met elkaar te verbinden en te inspireren. We hebben gekeken naar uitstraling, werkachtergronden om commercieel en niet commercieel te onderscheiden vanuit onze intuïtieve inzet en het inschatten van kansen.
– februari–maart: we hebben contact gelegd met mensen van het Conservatorium Utrecht waar we onze vocalist hebben ontmoet waar we enorm trots op zijn om met haar een track op te nemen, daarbij zijn er waarschijnlijk mogelijkheden tot het uitwerken van een afstudeerconcert waarbij klassiek gecombineerd zal worden met Electronic Dance Music (EDM). (wordt vervolgd)
Verder hebben we de netwerken van Spotify, Deezer, iTunes en Spinnup/Universal Music kunnen koppelen die ons gaan helpen bij het aanbieden van de productie(s). Iplugger gaat ons helpen om de tracks (internationaal) on air te krijgen.
– heden: we zijn nu bezig iedereen aan elkaar voor te stellen. Daarbij bereiden we elkaar voor op het verder uitwerken om lancering mogelijk te maken, zodat we op 8 april de muziekmarkt onze werken kunnen aanbieden waar we allemaal iets in hebben betekend. De datum kan iets eerder of later zijn, maar we streven naar 8 april.

12 maart: de eerste photoshoot zal gaan plaatvinden in Rotterdam.
13 maart: we gaan starten met de eerste tapedag met de vocalist om het eerste deel van de track in te zingen.
27 maart: de tweede tapedag met de vocalist om de track volledig af te werken.

Ondertussen:
– wordt er gewerkt aan een webpage door Marcom+design en logos (Tijmen, founder en creatieve);
– wordt de photoshoot voorbereid door (Thomas van Asten,fotograaf), Bianca en Sylvana (visagisten);
– worden er zangteksten gemaakt door sing and songwriter, vocalist en (klassiek)trompettist (Tessa);
– worden de tracks gefinetuned en productie klaargemaakt door Danny en Dylan (DJ/Producers).
– worden overige social media mediums voorbereid door Danny en Dylan.

Als extra regel wil ik visagisten opleidingen ‘Dikpeeters’ (Amber) bedanken voor het in contact brengen van ons met hun database met (ex.)cursisten.
En door Hanne van Asten (film productie / research) hebben we natuurlijk onze Fotograaf te danken.

Hartelijke muzikale en creatieve groeten,
D Melo D

Danny Gramberg en natuurlijk namens Dylan van Ewijck

Luister naar Bottomland

Comments are closed.

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters