Heb je een vraag voor Amber? Maak dan gebruik van het formulier.


Wat is eigenlijk het grote verschil tussen de dure en goedkopere merken en kwasten en welke kan je het beste kopen?

Posted on: juni 20th, 2015 by Amber Peeters

BLOG by Amber: Wat is eigenlijk het grote verschil tussen de dure en goedkopere merken en kwasten en welke kan je het beste kopen?

Het grootste verschil zit ‘m vaak in de reclamekosten! De grote bekende merken geven vaak miljoenen uit aan kostbare campagnes. En dit wordt natuurlijk door de klant betaald. Kleinere merken doen dit vaak niet en kunnen daardoor goedkoper zijn. Ik geloof nooit dat een merk goed kan zijn in al zijn producten. Het ene merk heeft goede mascara’s en het andere merk weer een goede blush. Zelf gebruik ik dan ook nooit alles van een merk.
In de loop van de jaren vind je een bepaald product prettig en dat koop je de volgende keer weer. Dat is dus persoonlijk. Kwasten heb je ook in vele diversiteiten, hierin gebruik ik altijd mijn eigen merk. Omdat ik weet dat ik dan de beste heb en verzekerd ben van een goede kwaliteit. Wel is het zo dat verzorgende producten voor de huid elkaar kunnen versterken als deze van hetzelfde merk zijn. Het beste is dus uitproberen en dat kan evengoed een goedkoop merk zijn!
By Amber

Leave a Reply
Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters