Koetshuis Rundervreugd (zusterlocatie)

Koetshuis Rundervreugd (zusterlocatie)

Mocht je in ene ontzettend de behoefte hebben aan een boeren landelijke omgeving in de buurt van Amsterdam, dan kan je bellen met Amber 06-54614461 of mailen naar: info@amstelsuite.nl

Aan de Amstel, in de vrije natuur, maar wel onder de rook van Amsterdam ligt het sfeervolle koetshuis van boerderij Rundervreugd. Deze suite aan de Amstel, is zeer geschikt voor vergaderingen, private meetings, private diners, brainstormsessies en zo nog meer. Koetshuis Rundervreugd is een volledig ingericht huis à 130 m met woonkamer, keuken, serre en 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden. Je kunt hier volledig van de rust genieten en in alle stilte vergaderen, maar toch met 10 minuten in Amsterdam zijn. Zelfs op de fiets is het maar 15 minuten. Het koetshuis heeft ook een eigen aanlegsteiger, dus je kan ook met de boot komen. In overleg is zelfs een boot te huur. In de serre van het koetshuis kan je genieten van het weiland met pal voor de neus ons Hollands goed, de bonte melk koe!

Je kunt heerlijk op jezelf zijn, fietsen in de omgeving en tal van buitensporten beoefenen, maar ook op stap en eten in Amsterdam of het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel. Voor concerten ligt de Arena of Ziggo dome om de hoek en deze is gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Wij hebben uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen, presentaties, brainstorm sessies, private-dining, etc. Er is Wifi gratis aanwezig. Fietsen kunnen binnen staan en de auto bijna voor de deur.

Koetshuis Rundervreugd is te boeken per nacht, dag of dagdeel. Prijzen zijn vanaf 100 euro, uiteraard afhankelijk van het seizoen, wensen en hoeveelheid personen. Download hier de prijslijst

Eigenaren Jon en Amber ontvangen je graag, en zij staan open voor nieuwe ideeën, dus schroom niet en bel of mail als je iets wilt weten of organiseren!

Kijk voor meer informatie op: www.amstelsuite.nl

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Tumblr

Copyright © 2017 haar & make up Dik Peeters