Skip to main content
0

Anneke heeft heel lang geleden onze school verlaten en heeft een schat van ervaringen bij verschillende opdrachten, zij heeft o.a,. gewerkt voor: Margriet-Libelle-Yes-Viva-Tina-Cosmopolitan-Nouveau-Elle Wonen-Ariadne-Avantgarde-Panorama-Revu-Popfoto-Makeup&Beauty-Knip-Quote-Tip Culinair-TVmagazine, Oilily-V&D-Bijenkorf-Kruidvat-DA-Schwartzkopf-Vanilia-Mexx-Hema-Andrelon-KPN-Herôme-Donovan-Seats&Sofa’s-Arcade-LOI-Staalbankiers-Daalimpex-Gemeente Breda-Nierstichting–Essent-Philips-Etos-Heineken-Sovak.

En onder andere met deze celebrities: Joop Braakhekke, Patty Brard, Robert ten Brink, Marga Bult, Maaike Boerdam, Frits & Agnes Becht, Ann Burton, BZN, Ria Bremer, Wina Born, Rosalie van Breemen, Gerda Cronie, Rudi Carrell, Dani (Ajax) Renate Dorrestein, Anton Dreesmann, Cristina Deutekom, Dolly Dots, Aurelia Dobre, Willem Duys, Ton Egbers, Lucky Fonz III, Louis van Gaal, Jack van Gelder, Angela Groothuizen, Sjoukje Hooijmaaijer, Fiola Holt, Hennie Huisman, Chantal Janzen, Kees Jansma, Tanja Jess, Gerard Joling, Sophie van Kleef, Caroline Kaart, Richard Krajicek, Sylvia Kristel, Mimi Kok, Daphne Koster, Eric Kuster, Sylvia de Leur, Robert Long, Imca Marina, Linda de Mol, Hadewich Minis, Jette v.d. Meij, Saskia Noort, Hans Otjes,Pekinelsisters, Adelheid Roosen, Edsilia Rombley, Heleen van Royen, Koos Postema, Cas Spijkers, Wibi Soerjadi, Ben Saunders, Carolien Spoor, Ageeth Scherphuis, Annet van Trigt, Carry Tefsen, Hanneke de Vries, Han de Vries, Hans Willigenburg, Paul Witteman, Jaap van Zweden, Carla Zijlstra