Skip to main content
0

Afgelopen week belde fotograaf Ronnie Hertz mij of ik voor hem een aantal beginnende visagisten heb die het leuk vinden om met hem samen te werken en aan eenportfolio te werken.

Vijf meiden zijn er naar toe gegaan, waarvan Marjolein er 1 was, en die schreef mij dan dit leuke berichtje!

 


 

Hoi Amber,

Ik wil je weer even bedanken van het doorsturen van de mail van Ronnie Hertz. Ik heb hem gelijk gemaild en daarna maar gelijk gebeld??.

Nu mag ik a.s zondag al gelijk komen voor haar en visagie. Helemaal te gek?.

Ik laat je wel even weten hoe het is gegaan.

Groetjes, Marjolein

 


 

Goedemorgen Amber,

Ik zou je nog even laten weten hoe alles was gegaan.

Ik vond het weer erg leuk om te doen. Gister het haar en make-up mogen doen van 1 model. Het was een lange dag, maar ook daar heb ik toch weer van geleerd. Een bijzondere man hoor, Ronnie Hertz. Ik dacht wel even, waar ben ik terecht gekomen. Maar ook wel weer bijzonder. Hij was i.i.g heel tevreden en was nog nooit zo op tijd klaar met een dag shooten. Ik heb de foto’s nodig en daarom een goede samenwerking.

Een fijne dag en tot gauw.