Skip to main content
0

Oud-leerling Xelly, is inmiddels een zeer bekende visagiste geworden. Vele van jullie zullen haar kennen. Inmiddels heeft zij gewerkt met vele bekende Nederlander artiesten. Waaronder: Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie Meis, Danie Bles, Jamie Oliver, en vele andere celebrity’s.

Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Talkies en Grazia en had een tweewekelijks item bij Life4you, het zeer succesvolle RTL 4-tv-programma van Carlo en Irene. Inmiddels heeft zij al meerdere boeken geschreven, “Make-up” “Hair” “I look like shit today”.
Geen betere ambassadeur voor het thema huidverzorging, make-up en haarstyling dan Xelly Cabau van Kasbergen. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn.

Werk van Xelly