Skip to main content
0

Oud-leerling Meltem ging na de opleiding bij Dik Peeters stages lopen en kon toen een van haar eerste opdrachten via Dik Peeters visagie opleiding bij Angelique Hoorn Agentschap doen.

Ze is daar blijven hangen en de rest is historie. Inmiddels heeft ze grote internaten als klanten o.a.:
&C Magazine, Bruid Magazine, JFK Magazine, Esquire Spain, Vrouw, AD Magazine, Volkskrant, Wehkamp, Woman&Co, Footlocker, Sidestep, Runners Point, Hunkemöller, Studio AR, Eliana Murgary en Sparkling Jewels.

Op dit moment werkt Meltem vooral in Nederland voor verschillende opdrachtgevers en word zij vertegenwoordigd door Angelique Hoorn Management. Zij heeft een aantal seizoenen in Parijs en Milaan gestaan voor fashion week, daar heeft ze in het team van haarstylisten als Anthony Turner en Duffy geassisteerd voor verschillende shows. O.a. Dior homme, Berluti, Missoni, Paul Smith, Ann de meulemeester.

Werk van Meltem