Skip to main content
0

Oud-leerling Amanda Rijff is na de opleiding bij Dik Peeters, bij Skins Cosmetics gaan werken en inmiddels een zeer bekende visagist geworden. Met haar creatieve handen heeft Amanda Rijff al meer dan 13.000 vrouwen, en een enkele man, een stralend en sprankelend uiterlijk gegeven.

Ze haalt het mooiste uit je naar boven, inspireert en biedt een luisterend oor. Als globetrotter met een modeachtergrond slaat ze een brug tussen fashion, beauty en lifestyle. Als master make-up artist voor grote organisaties en bedrijven heeft zij veel prominenten in haar visagiestoel mogen ontvangen. Ze is bekend geworden door haar Flawless Face-technieken waarbij karakteristieke kenmerken naar voren gebracht worden gehaald en onderstreept. Als allrounder heeft ze rode-loper momenten van kaskrakers op haar naam staan en geeft ze met behulp van haar signatuur vrouwen een verrassend complementerende uitstraling om flawless door het leven willen. Ook heeft zij inmiddels een boek geschreven.