Over Dik Peeters

Visagistenopleiding Dik Peeters is opgericht in 1980 en sindsdien heeft een groot aantal leerlingen carrière gemaakt als visagist/hairstylist. Het stylen en de laatste trends toepassen voor haar en make-up behoort tot hun dagelijkse bezigheid. Regelmatig verschijnt de naam van deze visagisten bij fotoproducties in tijdschriften of zij werken mee aan TV- en filmproducties.

Oud-leerlingen, inmiddels bekende visagisten als: Xelly Cabau van Kasbergen, Peter Philips, Ellis Faas, Anita Jolles, Meltem Sahin, Eva Copper, Anneke Looijesteijn, Siny van der Velde, Dirk Jensma, Mari van der Ven, Anoek van Nunen, Ed Tijsen, Aaf Corbijn, Erik hachmang, Kira Kroegman e.v.a. werken voor grote Nederlandse en buitenlands geïllustreerde tijdschriften, Cosmeticamerken, televisieshows en fotoproducties. Dit alles maakt hun carrière als visagist en haarstylist tot een groot succes. Dik Peeters visagieopleiding en haarstylingopleiding stond aan de wieg van deze internationale namen, Is deze carrière ook voor jou weggelegd?!

Les van bekende Nederlandse visagisten en kappers

De lessen worden gegeven door een aantal bekende Nederlandse visagisten en kappers. Alle visagisten die werkzaam zijn aan onze school moeten hun sporen verdiend hebben bij bekende opdrachtgevers als tijdschriften, cosmeticafabrikanten, fotografen, modeshows etc etc. Zij moeten ook nog dagelijks werkzaam zijn als visagist, zodat zij de laatste trends over kunnen brengen op onze leerlingen.

Stage- en werkbegeleiding tijdens en na de opleiding

HAAR & MAKE-UPSCHOOL DIK PEETERS geeft ook stage- en werkbegeleiding tijdens en na het behalen van de opleiding. Wij begeleiden (oud) leerlingen voor 3 jaar lang met het zoeken en vinden van werk. Via email verzenden wij alle, aan ons aangeboden opdrachten voor fotografie, film, modeshows of ander soortgelijke jobs naar de leerlingen toe. Een ieder is vrij om hierop te reageren en dit is uiteraard niet verplicht. Dit privilege is alleen voor leerlingen van HAAR & MAKE-UPSCHOOL DIK PEETERS en wanneer Visagie en Haarstyling zijn gevolgd en afgerond.

U mag bij ons een kijkje komen nemen tijdens de les, belt u gerust voor een afspraak.