Workshops

Schrijf u hier in voor onze workshops

Visagie workshop

Deze visagie workshop is bestemd voor hen die willen leren zichzelf beter op te maken. Dit kan een dagelijkse make-up zijn of een make-up voor feesten. De cursus is ook geschikt voor (beginnende) fotomodellen. Het is aan te raden je eigen make-up mee te nemen, zodat hierover advies gegeven kan worden, maar wij hebben uiteraard ook alles. Er zal ook geadviseerd worden over eventueel aan te schaffen make up producten, die je na de workshop aan kan schaffen. Bij een groep van 6 personen, kan je in overleg met ons, zelf een datum en dagdeel bepalen.

Tarieven en startdataMeer informatie

One stroke workshop

In deze workshop leer je hoe je Prisma cakes gebruikt. Ook wel OneStroke of Rainbowcake genoemd. Er zitten meerder kleuren schmink in 1 doosje wat prachtige en snelle resultaten oplevert. De kleuren worden opgebracht met speciale prisma penselen en vereist een andere techniek dan je in de basis cursus geleerd hebt. Ook zonder basis cursus kan je prima mee doen. Gecombineerd met mooi lijnwerk, geeft het je designs een geweldige uitstraling! . Een grote oogmake-up met schmink en make-up gecombineerd met fijne lijnen en/of krullen, glitters en strass. Dit soort make-ups zijn zomers zeer succesvol bij festivals, popconcerten en natuurlijk Koningsdag… Voor de vlugge geldzoeker….

Tarieven en startdataMeer informatie

Eye design workshop

In deze workshop van 3 uur, leer je hoe je eye-designs maakt. Een grote oogmake-up met schmink en make-up gecombineerd met fijne lijnen en/of krullen, glitters en strass. Super voor tieners op te maken voor een feestje maar ook met weinig poespas geschikt voor de catwalk. Dit soort make-ups zijn zomers zeer succesvol bij festivals, popconcerten en natuurlijk Koningsdag… Voor de vlugge geldzoeker….

Tarieven en startdataMeer informatie

Fotografie workshop

De Fotografiecursus wordt door een bekende modefotograaf gegeven. Een fotograaf die voor alle grote bladen heeft gefotografeerd. o.a. voor Vogue, Marie Claire, Viva, Cosmopolitan, Harpers Bazar etc. En tevens les geeft aan de Foto-academie van Amsterdam. Het toepassen van kunst- en daglicht wordt uitvoerig besproken, evenals de verschillende technieken modellenfotografie. Een kleine opleiding in 1 dag. Ook komt het samenwerkingsverband tussen visagist en fotograaf aan de orde. Voor de Fotografiecursus hoeft geen model meegenomen te worden.

Tijdens de cursus wordt gefotografeerd, om zo duidelijk mogelijk te laten zien hoe zo’n shoot in zijn werk gaat. Enkele personen zullen gedurende de dag model staan.

Tarieven en startdataMeer informatie