Bed & Breakfast

Dik Peeters heeft iets nieuws!! Vanaf heden geopend, onze B en B! Dit keer in het hartje van de Amsterdamse Pijp. Aan het Sarphatipark. Boven de haar- en make-upschool, aparte opgang prive. Speciaal voor onze leerlingen als je van ver komt en bijv. 2 dagen bij ons in de week op school zit. Heel goed te combineren met een workshop bij ons of natuurlijk gewoon voor een weekendje shoppen in Amsterdam, of familiebezoek. Tijdens onze examens als je van ver komt en zonder gehaast, op tijd wilt zijn. De B en B is alleen te boeken via Dik Peeters, gewoon per email of telefoon. Dus niet via grote boekings-sites. Gewoon via via, mond tot mond reclame en geen kosten voor boekers.

Hoe ziet het eruit?

Smaakvol ingericht, op de trendy en eigen-wijze manier van Amber Peeters. Een flinke kamer zo’n 30 m, met een aparte keuken en een kleine badkamer met WC en Douche. Een tweepersoons bed 180 x 200, en een bankbed/1 persoons matras voor evt een 3e persoon. Balkon met uitzicht op mooie tuinen, dus geen overlast van lawaai. Stille omgeving. Wij serveren geen ontbijt, maar er is een keuken waarin je evt je ontbijt klaar kan maken, met koelkast, magnetron en 1 pits-plaatje. Maar leuk is natuurlijk ook in de buurt een ontbijtje te pikken, op een terrasje bij 1 van de leuke cafeetjes of koffieshops.

Prijzen

1 tot 2 personen 100 euro, 3 personen 120 euro per nacht.

Minimum 2 nachten. Bij een week maken we natuurlijk een aparte prijs.
Geen ontbijt.

Geen creditcard of pin.
Betalen bij aankomst.

Check in en out tijd in overleg bij boeking. Mocht je meer willen weten of willen boeken, maak dan gebruik van het formulier. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Zelf bellen mag natuurlijk ook 06-54614461.

Neem contact met me op

Naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren. Deze code svp hieronder invullen

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters