Heb je een vraag voor Amber? Maak dan gebruik van het formulier.


Leerling Annemieke werkt samen met student Fotovakschool

Posted on: november 4th, 2016 by Amber Peeters

BLOG by Amber: Leerling Annemieke werkt samen met student Fotovakschool

Leerling Annemiek ging op pad voor haar eerste opdracht samen met een student van de Fotovakschool. Zie hoe zij de dag ervaren heeft.

Dit zeg zij erover:
Dit was een enorm leuke leerzame dag.
In eerste instantie kreeg ik te horen dat ik de enige mua was. Dit vond ik niet zo erg totdat ik op de callsheet zag, dat ik 30 min de tijd had om de modellen aan te kleden, de make up te doen en ook de haren. (dit waren 3 modellen) En er stonden per model 3 looks op het schema. Toen kreeg ik toch wel vlinders in mijn buik. Vooral omdat ik nog geen hairstyling gedaan had. Enige ervaring waren de kapsels van mijn kinderen. Gelukkig heb ik 5 kinderen. Die hebben de dagen voor de shoot mij allemaal zo goed geholpen. Met youtube op de achtergrond hebben de meiden megekapsels gekregen en de jongens de vette Elvis Look.

Op de dag zelf kreeg ik te horen dat er toch nog een andere visagist zou komen. Hier was ik dan toch ook wel blij om. Het bleek om een oud leerling van Dik Peeters te gaan. Wij hadden ieder een dame als model. In de opleiding had ik nog geen mannen les gehad. Maar heb toch het mannelijke model zo goed mogelijk klaar gemaakt voor de foto. Voor de dag zelf had ik alles wat ik had aan haar attributen meegenomen. Dit kwam goed uit. Want de andere visagist had hier helemaal geen ervaring in. Dus heb ik de haren zo goed mogelijk geprobeerd te stylen.

Zelfs met 2 visagisten hadden we toch nog aardig tijd te kort. Dit was wel even een puntje. Maar ik weet van mezelf dat ik ook echt niet de snelste ben. De lokatie was trouwens echt bizar. Klopte helemaal bij de rock en roll stijl. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de foto’s . Ik zie alweer uit naar een nieuwe uitdaging.

Groetjes Annemieke

Comments are closed.

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters