“By far the best team I’ve ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it!”

Deze twee daagse bodypaint cursus is een echte aanrader voor de allround visagist die zijn/haar horizon wilt verbreden. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die nog geen make-up technieken beheersen en die alleen bodypaint willen leren. Het is een aanvangscursus, dus niet voor gevorderden bodypainters. Je maakt kennis met nieuwe materialen en penseeltechnieken en leert naar de vormen van het lichaam te kijken. Ook leer je hoe je voor een opdracht een bodypaint ontwerp kunt maken en deze uitwerkt. Je ziet steeds vaker bodypaints op de catwalk of fashionshoots! Denk hierbij aan een gepaint kledingstuk, een logo of iets abstracts.

INSCHRIJVEN

juni 25, 2020

Start: Zondag 25 september 2022

INFORMATIE

Workshopinhoud

Introductie bodypainting, theorie en kennismaking materialen, het gebruiken van de vormen van het lichaam, penseeltechenieken, blendtechnieken en ontwerpen, Uitwerken ontwerp en fotoʼs voor je portfolio.

Voor de Bodypaint cursus heb je de 1e les geen model nodig, maar de 2e les wel. Tijdens de cursus wordt een torso paint (bovenlichaam) gemaakt.

Workshopduur

De bodypaint cursus duurt 2 dagen van 10 tot 15 uur.

Kosten workshop

€ 295,= (excl. materiaal). Mag in twee termijnen worden voldaan, 50% 1 maand voor aanvang en 50% op de eerste les.

Materiaal

Er zijn paketten voor je samengesteld om te kunnen beginnen, dit pakket bevat professioneel materiaal. Het meer uitgebreide pakket, bevat meer materiaal.

  • nr. 1 basis, kosten € 84,00 (verplicht)
  • nr. 2 uitgebreid, kosten € 140,00 (optioneel)

Geef bij inschrijving aan welk pakket je kiest. Uiteraard zijn beide pakketten later te gebruiken in de praktijk.

De materialen moeten betaald zijn voor aanvang of op de cursusdag en worden tevens ook bij de cursus uitgedeeld. Je kunt op de school tijdens de cursus nog meerdere kleuren, producten en kwasten aanschaffen.

Examen/diploma

De kosten: € 75,=

Na het deelnemen en, met voldoende resultaat, behalen van het examen, ontvang je een diploma.