Contact en route

Contact 

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?
Bel: 06 – 54 61 44 61 of gebruik het contactformulier.

HAAR & MAKE-UP SCHOOL DIK PEETERS is gelegen aan het Sarphatipark 103-105 te Amsterdam en makkelijk per openbaar vervoer bereikbaar.

Vanaf het Centraal Station kan je tramlijn 3 of 4 nemen. Uitstappen halte Van Woustraat/Ceintuurbaan. Loop de Ceintuurbaan op richting het Sarphatipark en ga vóór het park rechts , voorbij de ingang van het park even doorlopen en dan tref je ons op nr.103/105.
Vanaf Rai Station neem je tramlijn 4, halte Ceintuurbaan. Ook hier; loop de ceintuurbaan op richting Sarphatipark en ga voor het park rechts, voorbij de ingang van het park even doorlopen en dan tref je ons op nr.103/105.
Je kan vanaf het Centraal en de Rai ook de Noord-Zuidlijn nemen. Deze brengt je in 5 minuten naar halte Ceintuurbaan/Albert Cuyp. Vanaf hier is het 2 blokken lopen. In 5 minuten ben je er!

Wanneer je met de auto ons bezoekt, kan je via de Utrechtsebrug Amsterdam binnen rijden. En dan via de Rijnstraat de Van Woustraat in, je gaat dan bij de Ceintuurbaan links en rijdt zo rondom het park onze school tegemoet. Je kunt de auto parkeren rondom het park of in een van de zijstraten. Let op, dit is de meest kostbare optie! Ook kan je de auto bij Rai P+R parkeren en in 2 minuten de Noord-Zuidlijn nemen naar onze school. Wanneer je hier na 10 uur binnen rijdt betaal je slechts 1 euro per dag voor het parkeren! Een stuk goedkoper dan in de buurt parkeren! Je kunt bij de automaat een ov-kaartje halen voor de metro.

Dik Peeters

Sarphatipark 103/105, 1073 CV Amsterdam
Telefoon: 020 – 84 64 884
Mobiel: 06 – 54 61 44 61
Email: amber@dikpeeters.nl

Start routebeschrijving