Contact en route

Bel meSarphatipark 103/105, 1073 CV Amsterdam
Telefoon: 020 – 84 64 884
Mobiel: 06 – 54 61 44 61

 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Bericht

HAAR & MAKE-UP SCHOOL DIK PEETERS is gelegen aan het Sarphatipark 103-105 te Amsterdam en makkelijk per openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf het Centraal Station de tramlijn 4. Uitstappen in de Van Woustraat (halte Ceintuurbaan) en dan loopt u rechts de Ceintuurbaan op en weer de eerste rechts vóór het park, voorbij de ingang van het park even doorlopen en dan treft u ons aan op nr.103/105. Vanaf Rai Station neemt u tramlijn 4, wederom halte Ceintuurbaan, links en voor het park rechts, voorbij de ingang van het park aan de rechterkant treft u ons aan op nr. 103/105.

U kunt ons ook bereiken met lijn 3 en dan stapt u uit op de Ceintuurbaan, halte Van Woustraat. Of de noord-zuidlijn halte ceintuurbaan, en twee blokken lopen, circa 5 minuten. Wanneer u met de auto ons bezoekt, kunt u het beste via de Utrechtsebrug Amsterdam binnen rijden. En dan via de Rijnstraat, de Van Woustraat in, u gaat dan bij de Ceintuurbaan links en rijdt zo rondom het park onze school tegemoet. U kunt de auto parkeren rondom het park of in een van de zijstraten.

Ook kunt u uw auto bij een van de P+R parkeerplaatsen parkeren en de tram naar onze school nemen. Dit is goedkoper dan in de buurt parkeren. De P+R parkeerplaatsen die evt voor ons adres geschikt zijn vindt u bij het Olympisch stadion, de Arena en Rai. Het Olympisch stadion en de Rai zijn de dichtsbijzijnde. Een P+R parkeerplaats kost € 8 voor 24 uur, u kunt hierbij tot maximaal 5 tram/bus/metro tickets (retour) krijgen. In het weekend kost de P + R 1 euro per 24 uur.

Wij hebben ook een Bed & Breakfast mogelijkheid op onze school locatie, dit voor leerlingen die van ver komen en bijvoorbeeld haarstyling en visagie in dezelfde week volgen. Of voor tijdens de examens als je geen risico wil nemen en op tijd wil zijn. Uiteraard is de B & B ook in het weekend te boeken of voor een uitje naar Amsterdam, al heb je niks met onze school te maken.

Bel of mail Amber Peeters voor de mogelijkheden 06 – 54 61 44 61 of gebruik het contactformulier.

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters