Haarstyling opleiding

InschrijvenDe lessen worden gegeven door een aantal bekende Nederlandse visagisten en kappers. Alle visagisten die werkzaam zijn aan onze school moeten hun sporen verdiend hebben bij bekende opdrachtgevers als tijdschriften, cosmeticafabrikanten, fotografen, modeshows etc etc. Zij moeten ook nog dagelijks werkzaam zijn als visagist, zodat zij de laatste trends over kunnen brengen op onze leerlingen.

Deze opleiding kan voor, tijdens of na de Visagistenopleiding gevolgd worden. In tegenstelling tot het Nederlands kappersexamen is deze opleiding duidelijk gericht op het ‘doen van haar’ voor modeshows, foto-, film- en tvprodukties. Aan de orde komen o.a. opsteken, föhnen, krullen, periode- en trendkapsels en weinig theorie. Er wordt lesgegeven door een leraar/visagist plus de begeleiding van een assistent.

Bij deze opleiding leer je alle haartechnieken die je nodig hebt als visagist(e). De haartrainingen zijn gericht op de praktijk en zeer waardevol voor iemand die een goede visagist wilt worden. De Haarstylings opleiding kan in combinatie worden gedaan met de beroepsopleiding Visagie, maar ook achter elkaar.

Voor de praktijklessen brengt men een model mee. Bij de afsluiting van de haarstyling opleiding en het behalen van het examen wordt een diploma uitgereikt. Er wordt GEEN theorie-examen afgenomen, alle examens zijn praktijk gericht. Het materiaalpakket incl. het cursusboek, moeten bij de school worden aangeschaft.

HAAR & MAKE-UPSCHOOL DIK PEETERS geeft ook stage- en werkbegeleiding tijdens en na het behalen van de opleiding. Wij begeleiden (oud) leerlingen voor 3 jaar lang met het zoeken en vinden van werk. Via email verzenden wij alle, aan ons aangeboden opdrachten voor fotografie, film, modeshows of ander soortgelijke jobs naar de leerlingen toe. Een ieder is vrij om hierop te reageren en dit is uiteraard niet verplicht. Dit privilege is alleen voor leerlingen van HAAR & MAKE-UPSCHOOL DIK PEETERS.

De opleiding bestaat uit

Krultang Lang- & Kort haar, Steekspelden Lang haar, Periode jaren, Schuifspelden Kort haar, Papillotten, Haar met kippengaas, Haar naar voorbeeld, Touperen, Opsteken, Praktijkvoorbereiding, Föhnen ronde borstel, Vlechten, trendkapsels, haarstukken, Steil maken, Handföhnen, Foto & Filmtechnieken, Periode 1750 tot 1800, Slagleggen kort haar, Slagleggen lang haar. Tevens is er stagebegeleiding.

Lesdata

Beroepsopleiding Haarstyling, donderdag, (8 weken), 12 november 2020, van 10:15 tot 17:00 uur

Opleidingsduur

De haarstyling opleiding is te volgen 1 dag per week, 8 weken lang. Deze dag duurt van 10:15 tot 17:00 uur.

Kosten opleiding 8 weken

Euro 1500,= (excl. materiaal). Mag in drie termijnen worden voldaan, Euro 300,= inschrijfgeld bij inschrijving en twee termijnen van Euro 600,=, waarvan de eerste 3 maanden voor aanvang en de laatste 1 maand na aanvang. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen (dit dient persoonlijk aangevraagd te worden bij Amber Peeters). U ontvangt een bevestiging met betalingsgegevens. De materiaalkosten komen hier nog bij.

Materialenpakket

De koffer bestaat uit professioneel materiaal. Het cursusboek is inbegrepen. De koffer moet op de 1e les betaald zijn en wordt tevens op de 1e les uitgedeeld.
Koffer brons: € 650,=
Koffer zilver: € 950,=
Koffer goud: € 1.250,=
Koffer platina: € 1.750,=

Examen/Diploma

De kosten: Euro 125,=.

Na het deelnemen en, met voldoende resultaat, behalen van het examen, ontvang je een diploma.

Inschrijven

Visagie

 

Materiaal koffer

 

Kies svp een alternatieve datum voor de Beroepsopleiding Visagie;

 

Haarstyling

 

Materiaal koffer

 

Kies svp een alternatieve datum voor de Beroepsopleiding Haarstyling;

 

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Geslacht (verplicht):

 

Adres (verplicht)

Huisnr. (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Telefoon 2

E-mail (verplicht)

Opmerkingen

Hoe ben je aan onze naam "Dik Peeters" gekomen?

 

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters