Vergaderen, private diner of meeting in de sfeervolle amsterdamse pijp in een huiselijke sfeer

Mogelijkheden

Deze prachtige vergaderlocatie laat zien dat je huiselijke gezelligheid moeiteloos kan combineren met een stijlvolle en trendy inrichting. De donkerbruine Chesterfield banken en houten meubels zorgen voor een warme en gastvrije sfeer. Gave details als de industriële lampen en uitgebreide wijnkast geven de locatie juist weer een moderne twist. Hierdoor kan je voor vrijwel elke gelegenheid op deze locatie terecht!

Er zijn twee verschillende ruimtes met allebei hun eigen specifieke kenmerken. In de grote woonkamer is er rond de lange tafel plaats voor maximaal 20 personen. Tegelijkertijd kan je ook kiezen voor een minder traditionele setting, plof dan neer op de mooie banken en fauteuils! De tweede ruimte hangt vol met spiegels en lampen en wordt voornamelijk gebruikt voor workshops en trainingen. De locatie organiseert hier regelmatig workshops maar het is ook mogelijk om een workshop te boeken tijdens een vergadering of meeting voor de afwisseling. Deze ruimte kan ook gehuurd worden als je zelf een workshop wilt geven.

De mooie binnenplaats maakt de locatie helemaal compleet. Deze tuin is de perfecte plek om heerlijk te lunchen, te dineren of tussen het vergaderen door een luchtje te scheppen.

Activiteiten

De locatie biedt verschillende leuke activiteiten aan voor na of tijdens het vergaderen of als teambuilding. Denk hierbij aan workshops op het gebied van haarstyling, make-up, beauty, kleuranalyse, yoga en coaching. Maar ook een wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden, dit gebeurt in samenwerking met een gerenommeerd wijnbedrijf. De locatie denkt graag met je mee over welke activiteit het beste bij jouw gezelschap en bijeenkomst past en staat open voor allerlei ideeen.

Prijslijst

U kunt tijdens een vergadering/ meeting of elke andere bijeenkomst, Koffie/Thee arrangementen, Lunches, Diners, snacks en andere versnaperingen bestellen. Hieronder treft u een prijslijst aan:

Ruimte voor vergadering (Dagdeel 9-13 of 13-17 of 17-21) 300,= per dagdeel
Ruimte voor vergaderen hele dag (9-17) 550,= per dag
Ruimte per uur/ uitloopuur 90,= per uur
Koffie/ Thee en koekjes bij vergadering/meeting 7,50 p.p. per dagdeel 12,50 p.p. per dag
Koffie/Thee en koekjes bij vergadering/meeting 12,50 p.p. per dag
Minibar/ blikje/flesje 2,= per stuk
Snack uit de mand 3,= per stuk
Fles wijn, wit of rood 20,= per stuk
Ambachtelijke Broodlunch bij vergadering/meeting 18,50 p.p.
(Broodjes/ brood/ div.beleg/salade/groente/fruit/sap/melk)
Kaas/Borrelplank met rogge- en stokbrood 8,50 p.p.
Table dʼhote (diner, salade, dessert) 35,= p.p.
Diner in overleg met private chef prijs op aanvraag
Grote sloep te huur met kapitein tot 20 pers 250,= per uur
Ontbijtpakket volledig gevuld 50,=
Beauty workshop voor dames (vanaf 6 pers.) 65,= p.p.
Wijnproeverij (vanaf 8 pers.) 45,= p.p.
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Factuur op nacalculatie.

Neem contact met me op

Naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

captcha Deze code svp hieronder invullen

Kijk ook naar onze andere locatie: Koetshuis Rundervreugd, landelijk gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. www.amstelsuite.nl of bel 06-54614461

Ligging

De locatie ligt aan het mooie Sarphatipark, middenin de Amsterdamse Pijp. De locatie is goed te bereiken en het is mogelijk voor de deur of in de buurt (betaald) te parkeren. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, zijn er vier tramlijnen die je kunt nemen. Zowel tramlijn 3, 4, 12 als 25 stoppen op loopafstand.

Koetshuis Rundervreugd, onze zusterlocatie

In Ouderkerk aan de Amstel hebben wij nog een zusterlocatie, kijkt u daar vooral even naar! Klik hier voor meer informatie.

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters