Visagie opleiding (make-up artist)

InschrijvenDe lessen worden gegeven door een aantal bekende Nederlandse visagisten en kappers. Alle visagisten die werkzaam zijn aan onze school moeten hun sporen verdiend hebben bij bekende opdrachtgevers als tijdschriften, cosmeticafabrikanten, fotografen, modeshows etc etc. Zij moeten ook nog dagelijks werkzaam zijn als visagist, zodat zij de laatste trends over kunnen brengen op onze leerlingen.

Tijdens deze opleiding wordt o.a. les gegeven in make-up voor fotografie, film, modeshows en TV. Dit alles is gericht op techniek en gespecialiseerd vakwerk. Er wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van make-up, make-up voor donkere huid, mannenmake-up, fantasie make-up, trendmake-up, vrije expressie en nog veel meer onderwerpen op dit gebied. Er wordt lesgegeven door een leraar/visagist plus de begeleiding van een assistent.

Met deze brede opleiding kan in zeer veel branches worden gewerkt. De beroepsopleiding is een professionele en praktijkgerichte opleiding. Vele bekende visagisten hebben deze opleiding gevolgd en werken nu aan televisie-, mode-, reclame-, video- en theaterproducties. Er is geen vervolg opleiding nodig, je leert alle aspecten van het vak. het is wel verstandig om tegelijkertijd of hierna de Haarstyling opleiding te volgen. Je kunt in de jaren daarna bijblijven met onze trendcursussen, die exclusief gegeven worden voor oud-leerlingen.

Tijdens de theorielessen wordt uitleg gegeven over het komende onderwerp en voor de praktijklessen brengt men een model mee. Tijdens de beoordelingslessen worden digitale foto’s gemaakt, die in een latere les uitgebreid worden besproken. Deze foto’s worden verstuurd naar de leerling per mail, zodat zij dit aan het eigen portfolio toe kunnen voegen. Bij de afsluiting van de beroepsopleiding visagie en het behalen van het examen wordt een diploma uitgereikt. Er wordt GEEN theorie-examen afgenomen, alle examens zijn praktijk gericht. Tevens werkt Dik Peeters inmiddels mee aan het Branchediploma Visagie. Er bestaat dus een mogelijkheid om nog apart mee te doen aan het landelijk examen Visagie vanuit de ANBOS. Hierover kan beslist worden aan het eind van de opleiding. Het materiaalpakket incl. het cursusboek, moeten bij de school worden aangeschaft.

HAAR & MAKE-UPSCHOOL DIK PEETERS geeft ook stage- en werkbegeleiding tijdens en na het behalen van de opleiding. Wij begeleiden (oud) leerlingen voor 3 jaar lang met het zoeken en vinden van werk. Via email verzenden wij alle, aan ons aangeboden opdrachten voor fotografie, film, modeshows of ander soortgelijke jobs naar de leerlingen toe. Een ieder is vrij om hierop te reageren en dit is uiteraard niet verplicht. Dit privilege is alleen voor leerlingen van HAAR & MAKE-UPSCHOOL DIK PEETERS.

De opleiding bestaat uit

De Basis, Variatie Oog make-up, Blush & face-shapers, Kleur & productieleer, De Mond, De Wenkbrauwen, Aanplakwimpers, Proefexamen met foto’s, Arcadeboog, Donkere huid, Foto & Film make-up, Trend make-up (laatste trends, Modeshow make-up, Oudere dame make-up, Fantasie make-up, Praktijkvoorbereiding, Mannen make-up, Travestie make-up, Periode make-up man/vrouw.

Lesdata

Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, (13 weken), 21 september 2020, van 10:15 tot 17:00 uur
Beroepsopleiding Visagie Dag, dinsdag, (13 weken), 22 september 2020, van 10:15 tot 17:00 uur
Beroepsopleiding Visagie Dag, woensdag, (13 weken), 25 november 2020, van 10:15 tot 17:00 uur

Opleidingsduur

Je kunt bij ons op 2 manieren aan de visagie-opleiding deelnemen. Dit kan gedurende dag van 10:15 tot 17 uur of gedurende de avond van 19 tot 22 uur. De dag-opleiding duurt 13 weken, 1 dag in de week en de avond-opleiding duurt 6 maanden, 1 avond in de week. Beide mogelijkheden zijn exact hetzelfde en hebben exact dezelfde hoeveelheid uren. Het gaat er dus puur om of je voor de avond of voor de dag kiest.

Kosten opleiding

€ 2500,= (excl. materiaal). Mag in drie termijnen worden voldaan, € 300,= inschrijfgeld bij inschrijving en twee termijnen van € 1100,=, waarvan de eerste 3 maanden voor aanvang en de laatste 1 maand na aanvang. In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen (dit dient persoonlijk aangevraagd te worden bij Amber Peeters). U ontvangt een bevestiging met betalingsgegevens. De kosten van het materiaal komen hierbij.

Materialenpakket

De koffer bestaat uit professionele make-up van verschillende merken, het cursusboek en de digitale foto’s zijn inbegrepen. De koffer moet op de 1e les betaald zijn en wordt tevens op de 1e les uitgedeeld.
Koffer brons : € 760,=
Koffer zilver : € 1.250,=
Koffer goud: € 1.750,=
Koffer platina: € 1.999,=

Examen/Diploma

De kosten: € 125,=.

Na het deelnemen en, met voldoende resultaat, behalen van het examen, ontvang je een diploma.

Inschrijven

Visagie

 

Materiaal koffer

 

Kies svp een alternatieve datum voor de Beroepsopleiding Visagie;

 

Haarstyling

 

Materiaal koffer

 

Kies svp een alternatieve datum voor de Beroepsopleiding Haarstyling;

 

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Geslacht (verplicht):

 

Adres (verplicht)

Huisnr. (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Telefoon 2

E-mail (verplicht)

Opmerkingen

Hoe ben je aan onze naam "Dik Peeters" gekomen?

 

Copyright © 2018 haar & make up Dik Peeters