Zondag 18 december 2016 was het jaarlijkse evenement van stichting het feest, van Herôme Cosmetics. Ik heb onze visagisten gevraagd of zij het leuk vonden om de make-up te verzorgen van de 20 hofdames en 100 kindertjes. Nou daar werd enthousiast op gereageerd, zelfs mijn dochters deden dit keer mee… Kijk naar de verslagjes van de visagisten en enkele fotootjes… x amber

Visagist Lily
Wat een eer was het, om door Amber uitgekozen te worden. Want wie wilt nou niet de make-up doen van de 20 prachtige hofdames en 100 beeldige prinsesjes?! De locatie van van het Prinsessenbal was het Amstel Hotel. Het Amstel Hotel is natuurlijk super mooi en zelfs ik voelde me een beetje een prinses. Er waren 2 grote suites geregeld waar al het haar en make-up werd gedaan, overal waar je keek lagen snoepjes en af en toe zag je alvast de jurken langs komen die de hofdames en prinsesjes later aan zouden krijgen. Het was even hard werken, maar als je iets doet wat je leuk vindt, voelt het al niet eens meer als werken. Vooral niet als je het eindresultaat ziet. Wat was het leuk om die gezichtjes zo vrolijk te zien, omdat ze 1 dag een echte prinses mochten zijn. Jurk aan, haar gedaan, make-up op, nagels gelakt en natuurlijk een kroontje op. Heel even vergeet je dan dat 1 op de 9 kinderen in Nederland in armoede leeft en dit de reden is waarom Stichting het Feest! deze kinderen een onvergetelijke dag geeft. Ik ben erg blij dat ik hier deel van mocht uitmaken en wie weet tot volgende jaar! Nogmaals bedankt dat ik hier deel van mocht uitmaken, het was onvergetelijk!
Groetjes Lily

Visagist Diana
Zondag 18 december 2016 een fantastische dag beleeft in het Amstel hotel, georganiseerd door Herôme en de Stichting het feest. Het grote feest voor 100 kleine en grote lieve meisjes. Zo bijzonder en dankbaar om hier aan mee mee te mogen werken. Al die nerveuze meisjes die omgetoverd werden in echte prinsessen. Prachtige make-up, vlechten in het haar allemaal door de leerlingen van de Dik Peeters school en anderen. Ook best emotioneel, om te weten dat er zoveel armoede heerst waardoor deze kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren laat staan cadeautjes krijgen. Ook de hofdames werden van top tot teen omgetoverd tot echte hofdames. Aan alles was gedacht, de verzorging in het Amstel hotel was Top. Zoveel verschillende soorten snoepjes, lolly’s, spekjes, heerlijke belegde broodjes, koffie, thee, limonade en gevulde koeken. Alle prinsessen en hofdames in prachtige baljurken, glinsterende kroontjes voor in het haar. Aan alles was gedacht en niets was teveel. De zorgzame hofdames die de prinsessen de gehele dag begeleiden. Ik had dit voor geen goud willen missen. Amber bedankt voor deze mogelijkheid, volgend jaar weer!!!!

Visagist Sharon
Vol enthousiasme en ja, ook lichte spanning, stond ik zondag met m’n koffer, die gedragen werd door een heuse Bell-boy 🙂 voor de entree van het Amstelhotel (!!!) eenmaal binnen wist ik, dit word gaaf! Werd keurig naar de suite gebracht waar ik direct kon beginnen, spulletjes klaarzetten en daar was de eerste hofdame al, en nog een.. En nog 4..of 5.. Stuk voor stuk hele lieve vrijwilligsters voor deze speciale dag. Hofdames klaar?doorstomen maar! naar de andere suite waar de echte VIP’s van de dag in grote getalen in spanning stonden te wachten op hun make-upje.. Kapseltje… Kroontje.. De prinsesjes! Zo veel lieve, mooie, schattige, grappige maar arme meisjes. Allemaal leven ze in situaties waar het om welke reden dan ook niet mogelijk is hun verjaardag te vieren, laat staan een kinderfeestje, vaak zelfs geen cadeautjes… Als je dan voor en in het teken van die meisjes mag werken, mag zorgen dat ze stralen, al is het naar even, dan is al die pracht en praal ineens heel leeg en de grootste suite heel klein… Ik hoop oprecht dat deze dag, al was het maar kort, een moment mag zijn waar ze stralend aan terug zullen denken en dat het ze hoop mag geven voor de toekomst. Het was me een eer en groot plezier dit te mogen doen en meemaken. X Sharon.

Visagist Andrea
Hoi Amber, Met trots, en veel plezier, de visagie verzorgd voor twintig hofdames van het Herôme Prinsessenbal in het Amstel Hotel. Deze hofdames moesten de kleine prinsessen begeleiden die extra in het zonnetje werden gezet door Stichting Het Feest! Ze zagen er top uit! Stichting het Feest! zet zich in voor het welzijn van de kinderen, wat het altijd toch extra bijzonder maakt, en dan ben ik blij dat ik daar een deel van mocht uitmaken. Het Dik Peeters team verzorgde tevens de hairstyling en met fantastisch resultaat! Al die kleine prinsesjes zagen er prachtig uit. Bij binnenkomst zag men gewoon de glinstering in hun ogen toen we de haren en make-up verzorgden. Daar werd ik zo blij van. En daarna toen ik al de foto’s zag, gewoon prachtig gedaan. Geweldig dag om mee te maken, zou het zo alweer doen en heeft me heel goed gedaan! Groetjes Andrea.